Osobní schůzky jsou možné pouze po telefonické domluvě v pracovních dnech po-pá 9:00-17:00 hodin.  

Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
5
27x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Věra | 23.11.2020
100% spokojenost dekuji
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 24.11.2020
My také děkujeme za důvěru a jsme rádi, že jste spokojená. Přejeme hlavně hodně zdraví!
S Avatar autora Sára P. | 20.11.2020
Kupovala jsem náramek Sweetie, vše krásně zabaleno + skvělý zákaznický servis. Jediné co mě překvapilo, že je náramek ve skutečnosti o dost drobnější a šňůrka na můj vkus hodně tenoučká. I tak je to krásný dárek. V porovnání s podobným druhem náramku do Cartier, je doopravdy drobňoučký.
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 22.11.2020
Děkujeme za recenzi. Mrzí nás, že jste zklamaná ze šňůrky. Pečlivě jsme ji vybírali a má skvělé vlastnosti. Je stálobarevná, odolná proti plísním i UV záření. Náramek se nemusí vůbec sundávat. Pokud srovnáváte s Cartier náramky, ano v tloušťce šňůrky je rozdíl. Cartier používá tuším 2mm šňůrky, naše jsou Micro cord 1,18 mm, což je opticky velký rozdíl. Děkujeme za zpětnou vazbu, 2mm šňůrky plánujeme v budoucnu do pánských náramků.
NP Avatar autora Němeček Pavel | 7.11.2020
Absolutni spkojenost.
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 9.11.2020
To potěší. Děkujeme. Šňůrka už je přejmenovaná na žlutou :-) Děkujeme i za zpětnou vazbu.
M Avatar autora Martin | 5.11.2020
Rád bych tímto poděkoval paní Dědičové majitelce společnosti TIAMI za vřele přijetí,osobní zkušenosti a zejména pak za rady při výběru šperků pro partnerku. Jsem přesvědčen,že profesionalnim jednani a osobní přístup vede ke spokojenému zákazníku a přesně to jsem ve společnosti Tiami našel, mnohokrát děkuji
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 9.11.2020
Moc děkujeme a rádo se stalo! Věřím, že dárek udělá radost a překvapení se povede. A kdyby cokoli, víte, kde nás najdete. Přeji hodně zdraví, pohody a radosti z malého v této složité době.
JH Avatar autora Jiří Halaška | 1.11.2020
Skvělý osobní přístup a velmi rychlé jednání. Zásnubní prsten mi byl vyroben a doručen do týdne. Vše v naprostém pořádku. Prsten Atea I se snoubence moc líbil. Ztenčení dodává prstenu lehkost a kámen vypadá větší.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 2.11.2020
Máme velikou radost, že vše proběhlo podle Vašich představ a přejeme Vám hodně štěstí. Děkujeme a zachovejte nám přízeň ;-)
AB Avatar autora Alexandra Belušová | 28.10.2020
5 *****
Avatar autora | 20.10.2020
Avatar autora | 20.10.2020
LH Avatar autora Lukáš Hájek | 13.10.2020
Děkuji Tiami - Gabriele, za skvělý a profesionální přístup. Náušnice vytvořené v jejich dílně mají skvělé provedení s vynikajícími parametry kamenů. Věřím, že do budoucna opět využiji dalších služeb.
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 14.10.2020
Děkujeme, bylo nám potěšením. Hlavně, že se vše zvládlo včas a náušnice se líbí. Přejeme, ať vám malý dělá samou radost a hlavně ať jste všichni zdraví!
L Avatar autora Lenka | 13.10.2020
Naprostá spokojenost, ve skutečnosti je šperk krásnější než na fotce. Komunikace a doručení super.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 22.10.2020
Moc děkujeme, jsme rádi, že jste spokojená. Přejeme Vám, abyste s naším šperkem stále zářila.
D Avatar autora Darina | 12.10.2020
Krasny sperk.Som nadmieru spokojna ,ako mi majitelka vyhovela v doruceni mojej zasielky!Chvalim komunikaciu obchodu vsetkymi desiatimi.Prajem vela spokojnych zakaznikov.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 12.10.2020
Velice děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste spokojená. Snažíme se vždy našim zákazníkům vyhovět a udělat pro ně maximum. Přejeme krásné dny se šperkem TIAMI.
LV Avatar autora Ludmila Vitoušová | 30.9.2020
Nádherný šperk, ekologicky šetrný a provázanost osobního příběhu je úžasná kombinace k nezapomenutelnému zážitku a dokonalosti. Velká ochota paní Dedičové byla už třešničkou na dortu. Děkuji moc za tento skvělý nápad... Díky němu máme s dcerou nádherný zážitek na celý život.
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 14.10.2020
To nejdůležitější jste ale zařídila a udělala Vy. Dala jste nám důvěru a my Vás jen navedli, jak udělat z dárku zážitek na celý život. Děkujeme!
C Avatar autora Claudio | 29.9.2020
I am very satisfied with TIAMI, beautiful products and very good communication!
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 14.10.2020
Thank you very much! It was a pleasure! We are glad that everything worked out and that you are happy. We wish you all the best.
MS Avatar autora Monika Sieberová | 25.9.2020
Mohu jen doporučit. Krásný šperk ze kterého mám opravdu radost a skvěle fungující komunikace s obchodem. Děkuji.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 14.10.2020
I my máme radost! Z vaší radosti i z vašeho hodnocení. Děkujeme.
H Avatar autora Helena | 21.9.2020
Chcem sa ešte raz poďakovať za super prístup, rýchle dodanie a hlavne ochotu :)
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 22.9.2020
Rádo se stalo, my také děkujeme za objednávku :-) Jsme rádi, že se vše zvládlo včas a k Vaší spokojenosti.
ND Avatar autora Núr Doubová | 18.9.2020
Obchod mohu jen doporučit, nejen, že jejich šperky jsou krásné, ale i úžasný a milý přístup. Potřebovala jsem dnes vyměnit provázek u náramku a vše proběhlo rychle, bez problému a v příjemné atmosféře navíc.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 22.9.2020
Děkujeme za Vaši reakci. Velmi rádi jsme Vám pomohli. Přejeme krásné dny se šperkem Tiami :-)
T Avatar autora Tomáš S. | 17.9.2020
Mohu jen doporučit, profesionální a zároveň milý osobní přístup paní jednatelky při výběru šperku.
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 17.9.2020
Děkujeme! Moc ráda jsem Vás poznala a bylo nám ctí být střípkem ve Vašem úžasném plánu. Přeji, ať Vám vše dál vychází podle plánů a budu se těšit, že se brzy uvidíme :-)
U Avatar autora Urbankova | 16.9.2020
Jsem opravdu velice spokojena s nakupem,byl to darek,ktery jsem dostala v krasnem darkovem baleni doporucuji a dekuji Urbankova
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 17.9.2020
Děkujeme Vám za milé hodnocení, jsme velmi rádi, že jste spokojená.
D Avatar autora Dejna | 1.9.2020
Jsem velmi spokojená - kvalitní šperky za přijatelnou cenu. Dobrá komunikace s obchodem, rychlá dodací lhůta..samé klady...
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 1.9.2020
Jsme moc rádi, že jste spokojená. Vážíme si vašeho hodnocení. Děkujeme.
J Avatar autora Janka | 30.7.2020
Maximální spokojenost! Rychlé dodání, po celou dobu příjemná komunikace, ochota a pomoc.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 3.8.2020
Děkujeme Vám za kladné hodnocení, jsme rádi, že jste spokojená.