Vážení zákazníci, i nadále nejsou možné osobní schůzky. E-shop funguje bez omezení. Doprava ZDARMA na vše (po ČR).

Hodnocení obchodu

5,0 8 hodnocení
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Michaela Černá | 19.6.2020
Se vším jsem byla nad míru spokojená. Mohu jedině doporučit.
RH Avatar autora Radka Hlavatá | 16.6.2020
Objednala jsem pro dceru k maturitě náramek. Jelikož jsme objednala pozdě a čas doručení byl na hraně,domluvily jsme si osobní předání. Hrozně moc jsme byla překvapena jak moc paní Dědičová byla vstřícná, milá a poradila s konečným výběrem. Náramek je úžasný a s životním pohledem se k mé dceři naprosto hodí. Ještě jednou moc děkuji za vše a přeji spoustu nových a spokojených zákazníků. Určitě Vás doporučím dále. Jsem naprosto spokojená .
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 17.6.2020
Moc děkujeme. Jsem ráda, že to takhle vyšlo a bylo to velmi milé setkání i pro mě. Věřím, že dcera maturitu zvládla a že byla z dárku nadšená. Přeji hodně zdraví a ať se Vám daří. A budu se těšit třeba někdy v budoucnu v našem novém atelieru na kávu :-)
ON Avatar autora Olga Nováková | 15.6.2020
Včera jsem dostala k narozeninám krásné trojůhelnikové náušnice od Vás. Moc děkuji, protože jsou ještě krásnější než na fotce, kterou mi ukázali až následně. Už vím, co si budu přát příště, když jsem viděla ty Vaše sady. Nádhera. Děkuji i za pomoc, kterou jste údajně poskytli manželovi, když nevěděl co vybrat. Díky Vaší radě se trefil stoprocentně. Velmi ráda Vás doporučím dál.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 16.6.2020
Těšíme se z vaší radosti a spokojenosti. Děkujeme za vaši reakci a rádi vám opět budeme nápomocni při výběru šperků k jakékoli příležitosti.
KP Avatar autora Kateřina Pivonová | 14.6.2020
Nádherné šperky a krásné dárkové balení. Prsten dorazil v pořádku, pečlivě zabalen. Velice pěkný, odpovídal popisu na webu. Celková spokojenost s nákupem a doručením.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 15.6.2020
Těší nás vaše spokojenost, děkujeme vám za hodnocení.
SZ Avatar autora Silvie Zdráhalová | 29.5.2020
Na Tiami jsem dostala tip od kamarádky a sama mohu dále jen doporučit. Kupovala jsem náramek sestře k narozeninám, byla nadšená. Velmi mě překvapila rychlost doručení vzhledem k tomu, že jsem si nechávala vyrábět krabičku s vlastním přáním.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 29.5.2020
Jak vaše spokojenost, tak vaše hodnocení pro nás moc znamená. Děkujeme.
JT Avatar autora Jan Tomsa | 28.5.2020
Reference běžně nepíši, ale když mně paní Gabriela požádala o napsání reference udělal jsem výjimku. Co mně potěšilo nejvíce byl skvělý servis a hlavě rada co koupit. Od Tiami jsem nakonec koupil přívěšek srdíčko pro dceru k 18 narozeninám. Hlavním důvodem pro tuto volbu byl fakt, že dcera je velkou ochránkyní přírody, což se potkalo s filosofií firmy Tiami a hlavně laboratorních diamantů. Dcera byla nadšená a jsem si jistý, že to nebyl můj poslední nákup u této společnosti.
GD Avatar autora Gabriela Dědičová (Administrátor) 17.6.2020
Děkujeme za krásné hodnocení, vážíme si ho. Jsme rádi, že jsme Vám i Vaší dceři udělali radost. Doufám, že se za námi brzy zastavíte v našem novém atelieru na kávu nebo slibovaný kurz :-)
IA Avatar autora Ivana Augustinová | 25.5.2020
Krásný šperk, úžasně zabaleno, vč. certifíkátu. Vše v pořádku, moc děkuji! Doporučuji.
GF Avatar autora Gabriela Fojtíková (Administrátor) 25.5.2020
Jsme rádi, že jste spokojená. Děkujeme za vaši reakci.
IK Avatar autora Iveta Krivošová | 20.5.2020
Zboží bylo dodáno. Je krásné. Jsem moc spokojena.
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2020
Moc děkujeme. Vážíme si Vašeho názoru :).